Szolgáltatások

Minden, amit kőből el lehet készíteni, azt mi elkészítjük. Az igényeknek megfelelően, teljes körű kivitelezéssel.

 

Könyöklő

Kitűnő minőségű, hatalmas színválasztékban az igényeinek megfelelően kiválaszthatja az Önnek megfelelő ablakpárkányt. Első sorban mészkőből, gránitból, Technicstone kövekből vállaljuk. A könyöklőket pontosan méretre vágva, tökéletesen megmunkálva, választható éllel, amely lehet akár gömbölyített is, adjuk át. Egyedi méretek nem okoznak problémát.
Technistone színválaszték        gránit színválaszték

 

Sírkő és urnasírkő

Első sorban gránitból, de egyedi kérésre mészkőből és márványból is elkészítjük. A hatalmas színválaszték és kitűnő minőség mellett, precízen, garantáltan megmunkált és összeállított sírköveket kínálunk.
 sírkő, urnasírkő galéria        színválaszték

 

Konyhapult, fürdőszobapult

Gránitból és Technicstone kövekből készítjük. Bármennyire is egyedi a konyhája, nálunk biztosan meg lehet találni hozzá a megfelelő konyhapultot, kedvező folyóméteráron, kitűnő minőségben és garantáltan minőségi megmunkálással. Az ország minden pontján rendelkezünk referenciákkal, egyik legnagyobb megrendelőnk a Sykora konyhastúdió.

A pultokat 3 cm vastagságú anyagból készítjük, de a látszatvastagság akár 5-10 cm is lehet, bármilyen élmegmunkálással. Ha a látványtervet, tervrajzot elküldik, akkor rövid határidővel küldjük árajánlatunkat. Akár sablonozással, vagy sablon alapján legyártjuk és kérésre be is építjük.
 konyhapult galéria        Technistone színválaszték        Silestone színválaszték

 

Kandalló burkolat

A kandalló burkolat galéria szerkesztés alatt áll! Kérje referenciánkat!

 

Egyéb kőtárgyakat igény szerint elkészítünk

Ajánlatkérés