Bemutatkozás

Kőválaszték

Vállalkozásunk a „Madar-Épkő” Kft., 1997-ben kezdte meg működését, de már jóval előbb, 1987-ben Madar Gyula kisiparosként kezdett dolgozni.

Eleinte csak burkolás és kandalló készítés volt az első helyen, később kerítéskészítés, és ami a mai napig meghatározza a cég pénzügyi helyzetének előrejutását, az a sírkőkészítés. Vecsésen és más helyeken a közeli temetőkben, a Madar-Épkő Kft. jelen van, és egyre jobban terjed el a szép, egyedi és minőségi munka híre.

Ezenkívül még számos kővel kapcsolatos dologgal is foglalkozik a vállalkozás, ilyenek pl. a könyöklő, konyhapult, egyéb kőtárgyak. Tehát minden, amit kőből el lehet készíteni. Számtalan konyhastúdiónak is dolgozunk.

Az elmúlt években nagyon sokat fejlődtünk, ezt bizonyítja a hatalmas műhely és a készülő kiállító terem Gyálon.

A gépeket minden évben fejlesztjük, nálunk mindig a legkorszerűbb technikával történik a kő megmunkálása. Figyelemmel kísérjük a világkiállításokon a technológiai fejlesztéseket, az újdonságokat, azért hogy mindig a legjobbakat tudjuk nyújtani vevőinknek és partnereinket. Mindig próbáljuk szélesíteni a termékskálánkat, hiszen az igény mindig változik.

Magyarországon 5 évvel ezelőtt  került bevezetésre a Technistone® kvarc alapú munkapult. Telephelyünkön több mint 3500m2 kő van raktáron.

Újdonságaink között szerepel az anti-bakteriális felülettel rendelkező Silestone ® kvarc alapú kő először Magyarországon, ami igen nagy sikert aratott az első évben.

 

Gépparkunk

Síkcsiszoló

A Madar-Épkő Kft. az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül. Időközben megépült nagyméretű műhelyben sok gép megtalálható, mely az itt dolgozókat segítik, hogy a munka teljes kivitelezése közben minden meglegyen ahhoz, hogy kiváló eredmény születhessen. Nem csak gyorsabb ezáltal a munka, hanem pontosabban és szebben, tehát jobb minőségben tudják legyártani a kívánt terméket.